WIE TREKT DIBIZ

Met Dibiz creëren we een samenwerking tussen bedrijven waarbij we oplossingen aanreiken voor digitaal werken waarbij we HR ondersteunen in de digital mindset en digitale processen.

ONZE AANPAK

Want de klant die zetten we in het centrum en de rest bouwen we er rond, stap voor stap. Steeds nieuwer, en steeds beter, en steeds breder. Met deze filosofie pakken wij al onze projecten aan.

Het strategische luik, user experience, het technische project management, design en marketing luik wordt door verschillende teamleden aangevuld. Onze aanpak is zeer visueel, met post it’s, wireframes en grafische ontwerpen. Zo kunnen we onze opdrachten scherp krijgen tussen de verschillende partijen en beantwoorden aan de klantvraag.

ONZE SAMENWERKINGEN

ACHTER DE SCHERMEN 

De drijvende kracht achter Dibiz is Ellen Poppe, ondertussen al enkele jaren actief als onderneemster.

Met een achtergrond in sales heeft ze zich als onderneemster makkelijk kunnen bijscholen en haar grote drang om te vernieuwen gebruikt in haar eerst project Krow, een HR kantoor in Casablanca. Het Marokkaans avontuur was een natuurlijke drang om manuele processen te automatiseren en om transparantie te creëren tussen kandidaat en klant. Krow heeft dus zijn eigen tool gecreëerd en ondertussen ook zijn brand in de markt gezet op vlak van digitalisatie en HR.   

Deze leerrijke oefening hebben we kunnen maken met het eigen Marketing team en met het intern IT team van Flyer. Tussen de bedrijven delen we kennis en zorgen we ervoor dat al onze partners sterker worden. Een prachtige synergie, die ook onze werknemers versterkt. Want HR en competentiemanagement  heeft ondertussen ook een belangrijke plaats ingenomen in haar job. Het HR-luik is een belangrijke stap om digitale transformatie effectief te implementeren, met name training, coaching en het identificeren van de trekkers.

“Om die knop toch af en toe af te kunnen zetten, doe ik aan yoga en pas ik shiatsu technieken toe op me zelf. Ik hou van “flow” en schoonheid en daarom ben ik na al die jaren nog steeds een gepassioneerd ikebana beoefenaar.

De perfectie van een bloem en de strakheid van een lijn kunnen me oprecht gelukkig maken. De evolutie van een project en een impact te kunnen hebben op het bedrijf en de mensen raken me nog veel meer.

Samen geraken we verder, Ellen”

Wil je Samen werken met Dibiz?

Zin om samen de digitale transformatie aan te gaan?
Heb je capaciteiten in project management en kan je een link zijn tussen business en IT?

Laat van je horen!
Get in touch!