Masterclass Digital mindset voor HR

Human Resources speelt een belangrijke rol spelen in de veranderende omgeving waarin bedrijven zich nu bevinden. Digitalisatie treedt namelijk op in alle lagen van elk bedrijf. Een digitale mindset is dan een basis vereiste zodat bedrijven deze transitie samen met hun teams kunnen maken. Het creëren van een digitale cultuur is dus een grote kans voor Human resources. HR kan aan de basis liggen van deze cultuur door tools te introduceren in het alledaagse werken om zo uiteindelijk actief mee te bouwen aan een digital workforce.

Daarom organiseren we deze masterclass, want HR is trekker en bewaker van de digitale mindset.

Wat kan je leren in deze opleiding?

We nemen je mee in een tweedaags traject van Digitale marketing, bedrijfsprocessen, meten is weten en het opzetten van dashboards om te eindigen met enkele praktische toepassingen.

 • Wat kan HR leren van Digital marketing?
  We dompelen je onder in de principes van digitale marketing en passen deze toe op de alledaagse werking van HR. Je leert aan de slag te gaan met HR Marketing en om een communicatie plan op te zetten. Naast kennis van de buzzwords gaan we aan de slag met praktische voorbeelden. We werken met cases rond employer branding en social media recruitment en passen dit toe op de HR Marketing funnel van jouw bedrijf.
 • Hoe kan HR mee denken op bedrijfsniveau?
  In dit deel krijg je een methodiek aangereikt om mee te denken op het niveau van het bedrijf en de bedrijfsprocessen.  Je kan een proces uittekenen om efficiëntie verhogingen op te sporen en potentiële verbeteringen te detecteren in het HR departement. Daarnaast doen we de oefening vanuit het oogpunt van de werknemer en analyseren we eventuele pijnpunten. Ken je HR bedrijfsprocessen en maak ze werknemer gericht. Zo bepalen we de hoogste noden van je bedrijf en de quick wins.
 • Meten is weten!
  HR wordt steeds meer data driven. Wat zijn belangrijke KPI’s en hoe bouw je een dashboard op waar je mee aan de slag kan. We bouwen verder op de HR Marketing funnel van jouw bedrijf om interessante metrics te bekijken. Uiteraard kijken we ook verder naar wat er op bedrijfsniveau allemaal kan. Dit filmje geeft je alvast inspiratie.
 • Creëer een digitale cultuur en start met digitaal te werken.
  Als laatste stap geven we allerlei praktische voorbeelden van toegankelijke en betaalbare oplossingen die jouw werk makkelijker maken. “Lead by example” door zelf het digitale werken te omarmen. Je gaat naar huis met een grote dosis praktische tips.

Tijdens deze les gaan we aan de slag met echte voorbeelden uit jouw bedrijf. Daarom vragen we op voorhand naar topics die voor jou spelen. Jouw input maakt de workshops interactief en toegepast!
We werken in een collaboratieve en informele sfeer en verzorgen een gezonde lunch.

Ik schrijf me in

Voor Wie?

Deze masterclass is interessant voor iedereen die werkt in Human Resource management als werknemer of freelancer. Je hebt vooral een wens om innovatie en digitalisatie toe te passen in jouw job.

Trainer

Ellen Poppe is ondernemer en freelancer en ze wordt gedreven door mensen mee te nemen in de digitale mindset en digitaal werken. Ze houdt ervan om de brug te slaan tussen de business, marketing & Sales, HR en IT.  “Digital business, human company” is haar motto.

Haar aanpak is coachend met empowerment. Deze stijl hanteert ze in al haar projecten waarbij workshops een medium zijn om kennis te delen, doelen te zetten en te motiveren.

Na een grondig leertraject heeft ze haar kennis verbreed van een economische achtergrond (Master in Handelswetenschappen) met sales expertise naar een digitaal strateeg (Postgraduaat Digitale Business transformatie). Levenslang leren is een stokpaardje, daarom geeft ze met plezier veel kennis terug uit haar ervaringen als ondernemer.

“Ellen is een enthousiaste spreker, neemt je mee in het verhaal en coacht naar een duidelijk doel. ”

Joeri Pansaerts CTO Hello Customer

2 daagse masterclass Digital mindset voor HR

Datum: op aanvraag

Locatie:

Taal: Nederlands of Engels

Schrijf je in!

En bouw mee aan de digitale mindset in jouw bedrijf. 

  Jouw facturatie gegevens:

  Facturatie adress:

  Extra Opmerkingen

  Ik registreer voor de opleiding

  ik ga akkoord met de